Empire Total War Korsan Oyun İçin Modlar

        EMPİRE TOTAL WAR MODLARI



Empire Total War, 2009 da piyasaya sürülmüş savaş strateji oyunudur. 1699 – 1799 arasındaki zaman diliminde geçiyor. Amacınız fetihler yapmak olmayacak, aynı zamanda keşifler yapmak ve farklı yerlerde sömürgeler kurmak için çalışmalısınız. Empire Total War’ın getirdiği en Muhim özelliklerden biri deniz savaşlarıdır. Deniz savaşlarını kendiniz yönetebilirsiniz. 60 tane devlet olmasına rağmen sadece 12 büyük devlet ile oynayabiliyorsunuz Bunları sıralamak gerekirse; Osmanlı, Fransa, İspanya, Prusya, Hollanda, İsveç, Avusturya, Rusya, Polonya ve Litvanya, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Maratha devletleri ile oynayabilirsiniz.
Oyun gerçek zamanlı olduğundan, yıllar geçtikçe milliyetçilik akımı ile birlikte demokrasi ve özgürlük arayışları hız kazanacak. Topraklarınızda isyanlar görebilirsiniz. Halk eğer yönetiminizden memnun değilse darbe yapabilir. hakim olduğunuz yerleri kaybedebilirsiniz.
Evet Oyunumuzu Tanıdıysak Konumuza Geçelim Bugün Strateji Oyunu Deninlince Akla İlk Gelen Oyunlardan Biri Olan Empire Total War Oyununun Olmazsa Olmaz Bazı Modlarını Göstereceğim Şimdi Modlarımıza Geçelim Ama Unutmadan Söyleyeyim Bu Modlar Oyunu Crack Yani Korsan Olanlar İçin       (oyunu satın almayanlar için) Bu Yüzden Modlar Kısıtlıdır Oyun Korsan Olduğu İçin Çoğu Mod Çalışmaz Biz Size Çalışabilecek Modlardan Göstereceğiz.
TÜRKÇE YAMA
Bu Türkçe Yama Oyunu Tamamen Türkçe Yapan Bir Yamadır Link En Altta Bulunacak Kurulum Videosunu İzmenizi Öneririm.
TÜM DEVLETLERLE OYNAMA MODU
Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Oyunda Tüm Devletlerle Oynayamıyoruz Sadece Oyunda Bulunan Büyük Devletlerle Oynana Biliyor Eğer Tüm Ülkelerden Sıkıldıysanız Yeni Ülkelerle Oynamak İstiyorsanız Bu Mod Size Göre Doğru Yerdesiniz Bu Mod Sayesinde Oyun İçinde Korsanlardan Kırım Hanlığna Ve Oyunda Bulunan Tüm Devletlerle Oynamanız Mümkün Link En Altta Kurulum Videosunu İzlemeyi Unutmayın Yoksa Oyunda Kalıcı Hasarlara Yol Açabilirsiniz.

MODLARIN LİNKLERİ 
LİNKLER PATLADI YAKINDA YENİLENECEK
YUKARDA LİNKTEN İKİ MODUDA DÜŞÜK MB İNDİREBİLİRSİNİZ
SİZE YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA BİZİ SEÇTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Yorumlar

  1. Abi darthmod korsan oyununa olurmu

    YanıtlaSil
  2. Korsan oyunda türkçe yama olmuyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oluyor türkçé yama sadece bazı modlar olmuyor

      Sil
  3. efendim reklamları aşdıkça daha çok reklam geliyor direkten reklamsız indirme linkine atabilicek bir site yok mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok öyle iş reklam olmazsa ben nasıl para kazancam

      Sil
  4. Eyvalah bıremı eline koluna sağlık çok iyi mod olmuş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder